VaU på Facebook og Twitter

For å være enda mer synlige for våre medlemmer og andre interesserte er det nå etablert en VaU-gruppe på Facebook og en VaU-profil på Twitter.

Hensikten er å være mer tilgjengelig og synlige. Vi vil benytte de sosiale mediene til å spre informasjon om foreningens aktiviteter, og håper også med dette å være mer tilgjengelige for forslag og innspill fra medlemmene.

I skrivende stund har Facebook-gruppen 36 medlemmer, og Twitter-profilen har 3 followers.

Facebook-gruppen finnes enklest ved å søke på ”Venner av Uganda” på Facebook og se etter VaU-logoen.

Adressen til Twitter-profilen er: http://twitter.com/venneravuganda

Om Facebook

Facebook er verdens største nettsamfunn, med over 350 millioner brukere. 1,5 millioner av disser er norske. På Facebook kan personer og organisasjoner kommunisere med hverandre og dele informasjon. Eksempler på informasjon som deles er bilder, aktiviteter og opplevelser.

Du finner Facebook på www.facebook.com

Om Twitter

Twitter er det raskest voksende nettsamfunnet for tiden. På Twitter kan brukerne sende korte meldinger (maks 140 tegn) som kringkastes til alle brukerens ”followers” i sanntid.

Du finner Twitter på www.twitter.com

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>