Handlingsplan for VaU 2012

Prosjektarbeid

Støtte prosjektarbeidet i samarbeid med VEDCO, i den grad VEDCO ønsker det.Støtte skolegruppa, sosiokulturell gruppe og arbeidet for UHR.Utvikle nye prosjekter som VaU kan engasjere seg i. Eks: energiprosjekt som en utvidelse av skoleprosjektet i Nakasongola, og energiprosjekt i samarbeid med Mitandi.Finne samarbeidspartnere i Norge og Uganda.

Kommunikasjon

Opprette en arbeidsgruppe som skal ta seg av videre utvikling av vår hjemmeside www.vau.no, Facebook og Twitter. Skaffe minst 100 som ”liker” vår facebook.Produsere 3 nummer av Uganda-Nytt.

Finansiering

Samle inn minst 50 000 kr blant medlemmer, familie og venner.Verve minst 1 bedrift som vil støtte vårt arbeid.

Medlemmene

Verve minst 20 nye medlemmer.Kartlegge VaUs medlemmer med e-postadresse og telefon. Finne ut om deres interesser og arbeidskapasitet, yrke, og hva de kan tenke seg å gjøre i VaU..

Administrasjon

Føre regnskapene i henhold til regnskapsloven og standarden for ”God regnskapsskikk for ideelle organisasjoner”.Opprettholde rutinene for innkassering av medlemskontingenten.Arrangere møter og fester som før: årsmøte, sommerfest, høstmøte, eventuelt annet.

Frøydis Guldahl

24. april 2012

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>