HØSTMØTE i Venner av Uganda

Onsdag 17. november kl 18.00

Sted: Frivillighuset, C. J. Hambros plass 5 i Oslo, tvers overfor trikkestoppet ved Tinghuset.

Inngangen er tvers over gata for trikkeholdeplassen, ved siden av puben Herr Nilsen. Ring på ringeklokka. Trikk nr. 11, 17 og 18 stopper ved Tinghuset. Nærmeste T-banestasjon er Stortinget, utgang Grensen.

Denne gang koster det 100 kroner per person å delta. For dette får du varm mat, kaffe og te og mulighet til å kjøpe øl og vin.

Program

  • Ugandas geologi, natur, miljø og olje. Foredrag av professor emeritus Knut Bjørlykke
  • Matpause med ordet fritt
  • Kalenderræpp av kulturgruppa. Salg av kalendere
  • Sosialt samvær

Av hensyn til serveringen vil vi gjerne vite omtrent hvor mange som kommer. Meld fra til Frøydis Guldahl, tlf. 97 17 94 81, epost: froydisg@online.no eller Bodil Bakken, tlf. 90 05 78 59, epost: bodibakk@online.no innen 14. november.

Velkommen!   Styret i VaU

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>