Brevvenner ønskes

«Syv søstre» på Iganga Secondary school ønsker seg norske pennevenner. Vi er akkurat ferdige med andre året på Secondary School og er 15 – 16 år gamle. Interessene våre foruten skolearbeidet er som hos jenter flest, men på internatet vårt begrenser utforldelsesmulighetene seg. Derfor vil vi gjerne høre fra jevnaldrende i Norge og utveksle erfaringer. Skolen vår er en internatskole som ligger i Iganga, øst for Jinja og omtrent 130 km fra Kampala, den er en internatskole og til sammen er vi over 1000 elever her. På klassetrinnet vårt er vi i alt 225 fordelt på 3 klasser, klassen vår er på 76. Undervisningsspråket er engelsk. Vi heter:

  • Achala Betty
  • Ateng Barbara
  • Atugonza Faith Claire
  • Atuku Sally
  • Babirye Helga
  • Nakyamu Proscovia
  • Nankoma Faiza

og adressen er:

Iganga Secondary School
POB 15
IGANGA
Uganda

Vi er spent på å høre fra noen som går på andre slags skoler enn vår på steder som er veldig forskjellig fra det vi er vant til!

Ønskes flere opplysninger kan medlem av styret og prosjektkomiteen Cato N. Lund kontaktes.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>