Lys til skolene

 

Vil du støtte lys til skolene ”våre” i Uganda?

  • Lærerne ved vennskapsskolene våre har ønsket seg lys i et klasserom. De ønsker å gi elevene sjanse til å lese lekser om kvelden eller om morgenen før skoletid. Hjemme hos barna fins det enten ikke lys, eller svært dårlig lys. Skolegruppa i Venner av Uganda finansierer nå lys til et av klasserommene på skolen i Walukunyu. Det planlegges ferdig i januar 2012. Solcellepanel på taket skal gi strøm til tre lamper i ett av klasserommene pluss lys på lærerværelset.

Dette kostet kr 11 500, og det hadde skolegruppa penger til. Men gruppa har ikke penger til lys til de to andre skolene. Vi har som mål å finansiere lys til skolene i Kiralamba og i Kalagala i løpet av 2012. Det trenger vi penger til.

Vi har et tett samarbeid med en ugandisk ingeniør,Richard Kizito. Han skal utføre arbeidet for oss. Vi har samarbeidet med Richard i flere år, og har erfaring for at han er flink, og til å stole på.

Venner av Uganda er svært takknemlig for bidrag til VaU, postboks 6652 St. Olavs plass, 0129 Oslo, konto nummer 0539 16 80770. Skriv gjerne ”Skole” på giroen.

Som en liten organisasjon, med svært lite administrative utgifter, forsikrer vi at alle pengene går til dette prosjektet. På forhånd takk!

Gaver på minst 500 kr gir rett til skattefradrag, hvis du samtidig sender inn ditt personnummer.

Vennlig hilsen                                       VaU er medlem av innsamlingskontrollen

Venner av Uganda                          

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>