Skolehagen i Walukunyu

Landsbyyen Walukunyu har en skolehage som VaU har bidratt til. Det betyr at de trengte et låsbart sted til oppbevaring av redskap og annet. En nordmann som hadde arbeidsoppdrag i Uganda skaffet en container som kunne låses.

Containeren i Walukunyu

Firmaet EnergoProjekt Niskogradnja trengte den ikke lenger og ville selge den til oss for 7000 kroner. Men det drøyde før vi fikk regninga. I høst fikk vi et brev fra EnergoProjekt Niskogradnja. Der sto det følgende: We have decided to donate the container to your School Project. De ga uttrykk for begeistring for arbeidet vi gjorde for skolene i distriktet. Så de mente at vi fortjente å få containeren gratis. Tusen takk! Det er Walukunyu og vi i skolegruppa glade for

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>