Catobrev 1

I kveld har jeg omsider fått opprettet forbindelse til verden der ute-. Det tok sin tid akkurat som mye annet, og enda er oppkoblingen bare provisorisk, forhåpentlig får jeg ordnet meg permanent i morgen ettermiddag – insh-Allah!

Jeg har det glimrende bra i et stort hus som jeg har strevet med â møblere og fâ i orden, det var jo ikke helt ferdig istandsatt etter den forrige leieren da jeg kom, men nâ begynner ting omsider â falle pâ plass. Samtidig har det vært hektisk pâ universitetet med semesterstart som ble litt mer omfattende enn jeg hadde tenkt. Jeg har enansvaret for plankurset og bruker en god del av tiden min pâ â forberede forelesninger. Det er ikke sâ tilgjengelig litteratur pâ biblioteket her, sâ jeg mâ prøve â gi studentene noe lesbart â tygge pÂ, sâ disse forelesningene blir nok et kompendium til slutt.

For den saks skyld skulle jeg gjerne hatt litt â holde fast i selv ogsÂ, nâ som jeg har tilgang til nettet kjenner jeg meg ikke fullt sâ alene-. Dette er et rundskriv til hele adresseboken min, mer «spesifikke» budskap kommer etter hvert. Akkurat i øyeblikket har jeg forresten 25,6 grader ute og 27,3 grader inne og nesten 60% relativ fuktighet. Solen gikk ned for en tre kvarter siden.

Gode og varme hilsener til alle fra Cato

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>